Een eerste blogpost, wat moet ik er mee?

Wat moet je nou met een blog? Dat dacht ik altijd, tot ik iemand begon te volgen die het heel leuk en motiverend deed. En jawel, nu heb ik een eigen blog gemaakt!

Flink sleutelen aan een website, iets wat helemaal nieuw is voor mij. Maar het is me gelukt en ik heb me vermaakt! Nu denk je vast, ja lekker interessant, wat is dit voor onzin?

Deze blog is mijn stok achter de deur om eindelijk een keer mijn doelen te bereiken! Afvallen, gezondere voeding, meer sporten, actiever en vrolijker op school en in het leven staan, meer discipline, beter met andere omgaan, kortom; een leuker en gezonder leven waarin ik me goed voel!

Met veel up’s en zo af en toe een down ga ik het doen! Vastberaden en gemotiveerd na een slechte week, ga ik toch weer door met leuke dingen op de planning! Zoals dit weekend de eerste handbalwedstrijd van het seizoen, en daar heb ik MEGA veel zin in!

Wil je mij volgen? Houd me dan goed in de gaten voor leuke tips, recepten en van alles wat ik mee maak!

Tot snel!

Liefs, Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s