van mindere tijden, naar goede tijden!

Wat een weekend, pfff…. Heb je ook wel eens zo’n baal weekend? Zo’n weekend waarbij je eigenlijk meer uit kijkt naar de komende week, als naar het weekend wat je beleefd. Nou, dat had ik dit weekend en dat viel me tegen en het was heel frustrerend. Maar guess what? Er staat een week voor de deur met heel veel leuke dingen!

afgelopen weekend

Dit weekend had ik een wedstrijd in Beek, in het verre Limburg. Een wedstrijd waarbij het nodige te verbeteren was, en waarbij bleek dat mijn blessure niet gunstig is. Van overbelasting naar een ontsteking in mijn schenen. Heel frustrerend omdat ik niet optimaal kan doen wat ik wil. En dan een wedstrijd verliezen, tja…. Mijn zaterdag had beter gekund, want ook werken is natuurlijk ook niet iets wat je heel graag op zaterdag doet, ook al heb ik zeker geen vervelend werk.

Vandaag (zondag) heb ik heerlijk uitgeslapen, wat ik absoluut even nodig had! Aan school gewerkt en een flinke inhaalslag gemaakt. Daarna een wedstrijd van mijn broertje gekeken en weer op de bank beland. Uiteindelijk toch weer aan de slag met school om wat speling te hebben met deadlines. Een saaie, maar toch wel redelijk productieve dag vandaag.

Ken je dat, zulke dagen dat je echt goed baalt van wat je doet/deed? En hoe pak jij dit aan?

staypositive pic.png

Een nieuwe week

Het meest kijk ik uit naar de maandag, vroeg op maar iets heel leuks op de planning! Heb jij al een idee wat ik ga doen? Anders lees je het in mijn volgende blog!

Verder ga ik deze week naar de fysiotherapeut, school, werk, training en heb ik een aantal deadlines, maar het wordt weer wel een hele leuke week. En vrijdag heb ik een bruiloft, waar ik heel veel zin in heb! Zaterdag weer een handbalwedstrijd en nog veel meer leuke dingen deze week!

Omzetten naar positiviteit

Ondanks dat ik baal van mijn weekend, vooral de zaterdag, ga ik weer met nieuwe positieve energie een nieuwe week in! Ik loop goed bij met school, waardoor ik minder hoef te doen, heerlijk! Ook ga ik met andere schoenen sporten, waardoor ik hoop met minder pijn te kunnen trainen, heb ik maandag iets super leuks gepland, en heb ik weer wedstrijden en trainingen deze week! Heel kort gezegd, heel veel ruimte om er iets moois van te maken deze week!

Wat voor positieve dingen heb jij komende week op de agenda staan? Wees jezelf bewust van de positieve dingen, en geniet er van, want dat ga ik ook doen!

Ben jij benieuwd naar mijn komende week? Maak het mee via Instagram en Facebook, of lees het in mijn volgende blog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s