Studio bezichtiging, en dit was mijn dag!

Gister was het zo ver, ik ging een studio in het centrum van Den Haag bezichtigen! Hier keek ik al lange tijd naar huis, en had ik dus ook super veel zin in. Een week geleden werd ik hiervoor uitgenodigd, al was de tijd niet heel handig, ik ben gegaan en heb hier absoluut geen spijt van!

De studio

Veel te vroeg, op een maandag ochtend is er nog niet veel te beleven in het centrum en op de grote markt. En ja hoor, ik moest op de grote markt zijn en ik was veeel te vroeg. Gelukkig was er al vanaf half 10 iemand aanwezig en mocht ik al binnen gaan kijken. Drie verdiepingen en veel trappen hoger kwam ik aan bij de studio, en ik verbaasde me er echt over. Het was geen studio, maar gewoon een geweldig mini huis!

studio

Een klein halletje als je binnen komt. Aan het halletje heb je een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Beneden heb je een eigen keukentje en een soort woonkamer. Dan met een trap naar boven heb je een soort open slaapkamer, met daaraan grenzend een terras! Echt een geweldige locatie met een geweldige studio of minihuis.

Koffietentjes

Lopend vanaf het station naar de grote markt, kom je van alles tegen. Van cafés, winkels, koffietentjes tot de tweede kamer kom je tegen in 10 minuten. En 10 minuten lopen van centraal station naar je studio, wat is dat nou? Heerlijk! Terrasjes voor de deur, maar ook super leuke koffietentjes dicht bij! Ik besloot om naar binnen te gaan bij Hometown Coffee & More, en het is echt een aanrader! Super lekkere koffie en heel leuk ingericht binnen.

Je kan hier zowel zakelijk goed werken en overleggen, maar ook gezellig met een vriendin een kopje koffie drinken. Ontbijten kan je er ook, net als lunchen. Iets lekkers bij de koffie is natuurlijk ook mogelijk. Echt waar, hier kom ik sowieso nog een keer terug! Een echte aanrader! Mocht je een kijkje op de website willen nemen, klik dan hier https://hometowncoffee.nl

hometown coffee

Maar er zitten ook nog andere koffietentjes die er ook super gezellig uitzien, heb jij nog goede tips voor een leuk koffietentje? Laat het me weten, en dan ga ik binnenkort op verkenningstocht!

En nu

Gister middag kreeg ik helaas te horen dat ik niet ben ingeloot voor de kamer, maar wel ben ik uitgenodigd om maandag voor een gelijkwaardige studio te komen kijken! Dat ga ik natuurlijk zeker doen, en misschien nog wel een lekker kopje koffie drinken. Weer goede plannen voor volgende week!

Hebben jullie nog tips voor betaalbare kamers of studio’s in Den Haag? Let me know!

 

Liefs,

Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s