Veranderingen gaan het makkelijkste als ik….

Afvallen, positiever zijn of andere dingen die je wil veranderen. Wanneer lukt dat bij jou het beste? Bij mij hebben veel verschillende factoren hier invloed op. Als alle factoren goed gaan, of in orde zijn, slagen veranderingen er het beste in. Maar welke factoren zijn voor jou belangrijk?

Bij mij zijn er verschillende factoren die afhankelijk van elkaar zijn, om te slagen en de veranderingen te laten slagen. hieronder lees je ze, en welke factoren komen overeen bij jou?

Een opgeruimde omgeving

Omdat ik nog thuis woon, betekend dit voor mij een opgeruimde kamer vind ik heerlijk. Soms krijg ik een ”opruimkick” (laat het mijn moeder niet weten) en dan ruim ik heel mijn kamer van top tot teen op. Dit weekend had ik weer zo’n moment, een heerlijke opgeruimde en frisse kamer zorgt op een of andere manier voor rust in mijn hoofd. Door de opgeruimde omgeving voel ik me vrolijker, en heb ik gewoon wat meer rust en overzicht.

Planning

Aan het begin van de week maak ik vaak een plannen, om zelf wat meer overzicht te hebben wat mij die week te wachten staat. Soms heb ik hier geen zin in, maar levert dit mij later in de week wel wat stress en irritatie op, omdat ik het overzicht verlies. Herken jij dit? Dan denk ik ”had ik maar” en dan is het al te laat. Ook krijg ik het dan niet meer voor elkaar om voor de overgebleven dagen een overzicht te maken. Op een of andere manier, als ik een duidelijk overzicht of een goede planning heb, loopt mijn week als een trein!

Voeding

Een heerlijk moment afgelopen week, zorge voor veel nieuwe energie en motivatie. Afgelopen 2 weken niet goed op mijn voeding gelet, en toen was daar de weegschaal die zijn -3,5 kilo! Hierdoor kreeg ik weer veel motivatie om nog beter op mijn eten te gaan letten om zo toch mijn doelstelling met het afvallen te behalen. Heerlijk, en zeker als ik rust en een overzicht heb.

Lekker in je vel zitten

Lekker in je vel zitten, het is niet iets wat altijd vanzelf gaat. Echter helpen alle bovengenoemde factoren wel mee aan lekker in je vel zitten. Als het lekker gaat, voel je je vanzelf beter! Lekker in je vel zitten geeft je meer energie en motivatie. Maar het kan ook iets zijn wat je bereikt met de andere punten.

Hoe gaan jouw verpandingen het makkelijkste?

Liefs,

Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s