Een middagje Delft

Afgelopen woensdag stond een middagje Delft op mijn programma. Samen met Wouter, van van Wijk fotografie & producties ben ik op pad gegaan om foto’s te schieten en om Delft een middag te verkennen, ik was er nog nooit geweest maar het was een geslaagd plan! Ben jij al wel eens in Delft geweest? 

Hoe kom je makkelijker in het centrum van Delft als met de trein? Ik was totaal niet bekend en besloot gewoon lekker de trein te pakken. Toen ik aan kwam stond Wouter al te wachten, en zijn we al snel aan de slag gegaan. Even wat foto’s op het station geschoten en toen lekker het centrum in gegaan. img_2392

Mijn eerste indruk van het centrum? Een leuk mini Amsterdam! Al die leuke maar toch kleine grachten, veel toeristen winkeltjes en een hoop toeristen. De drukte verbaasde mij voor de woensdag middag, maar het zorgde wel voor een leuke en gezellige sfeer in het centrum. Alle winkeltjes vol met delfsblauw, en de studenten gaven een mooi beeld van de mooie stad. En ik zeg eerlijk: we kwamen voor de koffietentjes maar daar zijn we niet eens aan toe gekomen. Alle tentjes zaten erg vol en we hebben heel het centrum gezien! Ik ben er nu van overtuigd dat Delft een hele gezellige en sfeervolle stad is. Eerst dacht ik altijd; wat moet ik nu in Delft? Daar heb je alleen maar studenten, maar ik ben volledig bijgedraaid!

We zijn tussendoor snel even bij Vila tuinfeest binnen gelopen om foto’s te schieten die ik voor mijn portfolio voor school kan gebruiken. De foto hierboven is daar genomen, en het is echt een leuke plek om even binnen te zitten. Heel sfeervol maar toch industrieel ingericht. Echt mijn smaak!

Mijn middag in Delft met Wouter was erg geslaagd, en wat ben ik blij met de foto’s die Wouter gemaakt heeft!

Wat zijn jouw highlights in Delft?

Liefs,

Sanne

Een gedachte over “Een middagje Delft

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s