Een leuke fotoslinger – Hetfotoalbum.nl

Een aantal weken geleden heb ik bij www.hetfotoalbum.nl een leuke fotoslinger laten maken. Een fotoslinger was ik nog niet bekend mee, maar waar ik wel benieuwd was. Binnen een paar dagen was de slinger en heb ik deze dan ook met veel plezier in elkaar gezet. Maar wat is een fotoslinger nou? en hoe was mijn ervaring?

Zodra ik de slinger bestelde, is alles eigenlijk geel snel gegaan. Ik kreeg gelijk een bevestiging en de volgende dag volgde er al een mail dat de slinger verstuurd was, super snel! De volgende dag lag het pakketje op me te wachten toen ik thuis kwam. Het stelde niet veel voor, heel klein en dun waardoor ik benieuwd was hoe het in zijn werk ging.

In de onderstaande video zie dat ik het pakketje open maak!

 

Mijn oog was gevallen op de vierkante fotoslinger van 25 vlaggetjes, waar ik absoluut geen spijt van heb. De foto’s zijn heel duidelijk en scherp op de vlaggetjes en het papier is erg dik waardoor het een erg goede kwaliteit is. Het touwtje wat er bij zit is wel 15 meter lang, dus voor iedereen kan de slinger op de juiste afmeting gemaakt wordt.

Ben je op zoek naar een leuke versiering voor bijvoorbeeld je kamer, of een origineel cadeau? Dan raad ik de fotoslinger echt aan! ik ben er super blij mee en ik hoor veel dat andere het ook erg leuk vinden als ze bij mij binnen komen.

Lijkt het jou wat?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s