De winterdip uit…

Heb jij het de afgelopen weken ook gehad? Nergens zin in, moe en geen motivatie om die stapel met werk en schoolwerk op te pakken. Niet tevreden met mezelf en steeds meer irritaties en het opbouwen van een drempel om de dingen te gaan doen. Heb jij er ook last van? Ik hoor het van meer mensen, maar ik wide er graag vanaf!

Val af door gewoon te eten! – Gewichtsconsulente Ida Jager

Gewichtsconsulente Ida Jager heeft een leuke gastblog geschreven over afvallen. Ze weet natuurlijk als geen ander wat de valkuilen zijn en hoe je deze kan proberen te vermijden. Lees je mee? Afvallen, je wilt het zo graag. Je wilt graag van je overtollige kilo’s af en wat nog wel belangrijker is, je wilt ook dat … Meer lezen over Val af door gewoon te eten! – Gewichtsconsulente Ida Jager

Een nieuw hoofdstuk

Het is eind januari en voor mij begint er een nieuwe hoofdstuk op meerdere vlakken. De tentamens zitten erop en de nieuwe periode begint. Onlangs ben ik jarig geweest en ik woon nu bijna een maand in mijn eigen huisje. Het zijn allemaal nieuwe hoofdstukken maar bij elkaar is het een groot nieuw hoofdstuk, en ik heb er zin in!

Goede voornemens, waarom?

Goede voornemens hebben veel mensen voor het nieuwe jaar. Vaak denk ik waarom? Als je echt iets wil kan dat toch ook zonder goed voornemen op 1 januari? Hoe denk jij erover?

De man achter de piano

Op vele stations staat tegenwoordig een piano. Vaak neem ik niet de tijd om te luisteren, of de persoon achter de piano kan er niks van. Vandaag was dat heel andere. De man achter de piano trok mijn aandacht en ik besloot te luisteren naar de muziek

Een avondje Glow – lichtfestival Eindhoven

Glow festival is een jaarlijks terug kerend festival in Eindhoven. Dit jaar vond de 12e editie plaats, en ik vond het erg leuk om een kijkje te gaan nemen. De afgelopen 2 jaar ben ik ook geweest, en ik vond het een geweldig spektakel. Dit jaar was het ook weer de moeite, maar toch anders als de andere jaren. Ben jij al wel eens naar Glow geweest?

Tentamen week stress

Een tentamen week zonder stress doorkomen? Als ik meer had gedaan was het me misschien beter gelukt. Vandaag lees je hoe mijn tentamen week is gegaan!