Over Blogging lifestyle change

Waarom Blogging lifestyle change?

Blogging lifestyle change is na heel lang twijfelen toch in het leven geroepen als stok achter de deur. Op persoonlijk gebied wilde ik graag veranderen, en de vooral op het gebied van mijn voeding. Het moest minder en gezonder, waardoor ik een beter gewicht zou krijgen en me fijner zou voelen.

Met veel ups en downs bleef ik toch hangen op hetzelfde punt. Nu was het tijd voor veranderen, met een stok achter de deur moet het deze keer wel lukken, want dat is wat ik mistte. Nadat ik een lange tijd twijfelde, en uiteindelijk mijn idee deelde besloot ik toch om er voor te gaan maar eerst zonder blog.

Een abonnement op de sportschool, andere voeding en goede nachtrust moest hier verandering in brengen. Na 3 weken was ik 3 kilo kwijt en had de smaak goed te pakken, tot ik mijn hand brak… Na 3 weken gips vertrok ik voor 4 weken op werkvakantie. Veel feesten, leuke dingen doen, lekker eten en vooral genieten. Uiteindelijk terug van vakantie, en wel meer aangekomen als dat er in eerste instantie af was, een flinke domper die te verwachten was.

Een paar weken mijn oude leventje geleefd, zonder op mijn eten te letten voelde toch niet goed. Uiteindelijk weer opnieuw begonnen, en met succes! Na 4 maanden ben ik al 8 kg kwijt.

Buiten het afvallen wil ik ook aan mijn persoonlijkheid en karakter werken. Zo wil ik beter samenwerken, beter plannen en me ontwikkelen in social media en online marketing. Daar kunnen jullie allemaal een kijkje bij nemen!

Ik heb eindelijk de smaak en de motivatie te pakken, zeker nu er een beetje resultaat te zien is. Blogging lifestyle change heb ik in het leven geroepen om nu niet terug te vallen, maar om door te gaan!